Personalisatie screens

Doekkeuze

Bij het kiezen voor externe doekzonwering zijn er heel wat zaken te overwegen. De keuze van het doek is echter zeer bepalend voor de warmte-transmissie, UV-bescherming, de hoeveelheid licht die wordt doorgelaten…

Sergé

Sergé doeken bestaan uit verweven glasvezeldraden voorzien van een PVC coating. Deze doeken behouden heel goed hun vorm en kleur en zijn goed bestand tegen vocht en warmte. Hierdoor zijn ze vaak de beste keuze voor een lichtdoorlatende doek.

Deze doeken zijn beschikbaar met een verschillende doorlaatbaarheid:

  • Sergé Blackout (100% verduisterende doek)
  • Sergé 1% (Privacydoek)
  • Sergé 5%

Soltis

Deze doeken bestaan uit geweven polyesterdraden die vervolgens voorzien worden van een brandwerende PVC coating. Een Soltis-doek is vormvast, wat zorgt voor een lange levenduur.

Deze doeken zijn uitermate geschikt voor toepassingen onder spanning:

  • Soltis 92 
  • Soltis Blackout (100% verduisterende doek)

Soltis Stam met Cristal+

De Soltis Stam is een volledig wind- en waterdicht doek. Dit doek wordt vaak gecombineerd met het inkijkvenster Cristal+. Deze toepassing wordt voornamelijk gebruikt als windblokker voor terrassen of balkons. De Cristal+ kan ook gecombineerd worden met een Sergé doek.

Doekkleuren

Er is een ruime keuze aan mooie doekkleuren beschikbaar. Hoe donkerder de kleur van het doek, des te beter men naar buiten kan kijken en hoe minder doorkijk er is naar binnen. 
Een doek van het type Blackout wordt aangeraden voor de slaapkamers gezien ze volledig verduisterend zijn. 

Top RAL-kleuren

Voor kast - geleider & onderlat:

We bieden 10 standaard TOP-kleuren aan in 30% mat.
Naast deze TOP-kleuren is er ook keuze tussen alle RAL-kleuren.

Alles kan afgestemd worden op de kleur van de ramen en deuren. 

Mogelijkheden in bediening

Elektrische besturing met een wandschakelaar of afstandsbediening is vandaag de dag niet meer weg te denken. Het is makkelijk, slim én comfortabel. 
Meer nog, om het comfort te maximaliseren is het ook mogelijk om onze screens automatisch te bedienen met smartphone, tablet of PC. Een app geeft controle op afstand en biedt de mogelijkheid om voorkeuren te programmeren.  Ook kan men er voor kiezen om de zonnewering centraal te bedienen via een domoticasysteem.
Naast de klassieke elektrische sturing, kan men nu ook de screens aansturen met zonne-energie. Deze Solar-motoren zijn goed voor het milieu en bovendien vermijd je kap- en breekwerk. De perfecte oplossing voor renovatie.