Slimme bediening voor automatische rolluiken en screens

Steeds meer eindgebruiken kiezen voor elektrische rolluiken of ritsscreens.  Dat het optrekken van je zonwering met een lintbediening niet meer van deze tijd is,  is een trend die als jaren in opmars is. Naast een “klassieke” elektrische sturing kan je ook kiezen voor automatische rolluiken en screens en de bediening van je buitenzonwering volledig automatiseren via sensoren.

WANDSCHAKELAAR OF AFSTANDSBEDIENING

Een wandschakelaar of afstandsbediening zijn bij de meeste eindgebruikers al goed ingeburgerd. Dit type bediening is snel, makkelijk en comfortabel. Met een simpele druk op de knop gaan je rolluiken omhoog of omlaag.

VIA JE SMARTPHONE

Via een app heb je de controle vanop afstand en kan je je ritsscreens en rolluiken monitoren en besturen, waar je ook bent. De app kan je installeren op je smartphone, tablet of PC. Alle instellingen in het systeem kan je aanpassen naar jouw persoonlijke voorkeuren. Met gemak installeer je een weekscenario of een timerfunctie en verlaat je je woning met een gerust gemoed door je volledig automatische rolluiken en screens.

VIA SPRAAKSTURING

Recent is ook de TaHoma-app van Somfy compatibel met Google Assistent en de spraakassistent van Amazon, Alexa. Dankzij deze spraakbesturing stuur je snel en gemakkelijk je rolluiken of screens aan. Je gebruikt het wekwoord van de speaker, gevolgd door het triggerwoord van het Tahoma-scenario dat je wil activeren. Zo kan een simpele “Goodnight” ervoor zorgen dat de rolluiken dichtgaan en de lichten worden uitgeschakeld.

En wat kosten automatische rolluiken en screens? Raadpleeg een van onze Preferred Partners voor een vrijblijvende offerte.