Partner worden?

Voor de verkoop aan de eindconsument heeft BUILDING Shutter Systems een hecht partner-netwerk uitgebouwd. Deze solide samenwerkingen op lange termijn dragen bij tot de ontwikkeling van nieuwe successen.

Service
Een vraag of een probleem? We staan onze professionele klanten graag bij.
Als partner kan je rekenen op een betrouwbaar en kwaliteitsvol productgamma waarvan de ontwikkeling en het productieproces helemaal in eigen beheer gebeurt. Van 100% Belgische makelij bovendien. Service is één van onze stokpaardjes, en met een persoonlijke aanpak zetten we dat kracht bij.
Technische ondersteuning
Onze Preferred Partners zijn de ‘local heroes’ voor onze eindconsument, de ambassadeurs van ons merk en productgamma. Ze kennen onze rolluiken, screens en rolpoorten dan ook door en door. We bieden deze vakspecialisten hiervoor de nodige ondersteuning. Met opleidingen en een eerstelijnscommunicatie met ons technisch of commercieel team.
Klantgericht
Luisteren naar de noden van onze klanten, met ons ervaren en dynamisch team kiezen we resoluut voor een persoonlijke aanpak. Meedenken met de klant, dat is onze flexibiliteit en onze sterkte.
Preferred Partner netwerk
Ons Preferred Partners zijn onze ambassadeurs, ze vertegenwoordigen onze visie en producten bij de eindconsument. Het Preferred Partnership komt met tal van zekerheden en voordelen, waarbij een belangrijke marketingondersteuning aan de basis ligt.