Ondanks coronatijd heel wat vacatures in te vullen

In deze uitzonderlijke en onzekere periode is de zon letterlijk en figuurlijk een lichtpuntje geweest voor iedereen. Het prachtige weer heeft de zonweringsbranche zeker geen kwaad gedaan.

“Warme temperaturen zorgen altijd voor een piek in de lente en zomer,” beaamt Thibaut Suys, CEO van BUILDING Shutter Systems. “Alleen was het dit jaar bang af wachten hoe de situatie zou uitdraaien. Corona strooide ook bij ons even roet in het eten. We mogen ons echter zeer gelukkig prijzen, we zijn allemaal gezond gebleven en onze productie is altijd in min of meerdere mate actief kunnen blijven. De verkoop bleef ook gestaag doorlopen en schiet nu de laatste weken weer de hoogte in, dat is geruststellend. Dat we daarvoor veel te danken hebben aan de stralende zon, beseffen we maar al te goed. Thuis wonen, werken en leven was de norm en die mindset zal nog wel even zo blijven. Dan gaan mensen al snel beseffen dat het wel erg warm kan worden in huis. En wat als de zomer straks nóg heter wordt? Dan wordt #stayhome in een snikhete woning wel erg oncomfortabel. Als zonweringsfabrikant staan we in deze crisis dus een keer aan de goed kant van de lijn.” 

"Coronacrisis of niet, wij zoeken zowaar extra mensen om de groei te ondersteunen" 

“Laat ons duidelijk zijn,” vervolgt Thibaut Suys. “Deze positieve tendens is er niet gekomen omwille van de coronacrisis en het mooie weer dat er toevallig mee gepaard gaat, maar we hebben desondanks wel een toename kunnen handhaven. De groei van ons bedrijf zit al jaren in stijgende lijn en dat komt onder meer door de zwoele zomers, maar evengoed door productinnovatie, de uitbouw van een solide dealernetwerk en zo meer. 
Als bedrijf in volle vooruitgang moeten we daarom de juiste mensen op de juiste plaats kunnen inzetten om dat succes verder te ondersteunen.”

Er zijn vacatures als:

  • magazijnier
  • montagemedewerkers
  • bediener van de zaagmachine
  • service technieker
  • machine-operatoren (2-ploegen)