Nieuwe solar screen: elegante en duurzame renovatie-screens (tot 12m²)

Lockscreen FRONT Solar: de naam zegt het zelf, de screen wordt aangestuurd op zonne-energie, met een Somfy zonnecel bevestigd op de linker- of rechtervoorzijde van de kast. Deze duurzame zonnescreen is niet alleen energie-besparend, maar bovendien héél eenvoudig te plaatsen: zonder kap- en breekwerk en dus ideaal voor een renovatie.  

Uniek in design
De elegante, strakke look van de Lockscreen FRONT Solar is de grootste troef van onze nieuwste solar screen. 

De batterij is volledig geïntegreerd binnenin de kast, wat zorgt voor een naadloze afwerking van de zonnescreen. De kast van 110*150mm blijft toegankelijk via de onderklep voor nazicht of service aan de motor (10N) of batterij. 

Met een volledig intrekbare onderlat is de kast mooi afgesloten en is er geen storende onderlat in het gezichtsveld. Hierdoor vergroot de doorkijk in open toestand en het geheel wordt eleganter.

Uniek in afmetingen
Deze eenvoudig te monteren voorzetscreen hoeft met de bediening op zonne-energie niet in te boeten aan uitvoerbare afmetingen. Met een maximum oppervlakte van 12m², is een maximum breedte van 4.500mm breedte perfect haalbaar. 

Wil je graag een prijs voor onze zonnescreens op maat van jouw woning? Vraag een offerte op bij een van onze Preferred Partners