Happy@Home met rolluiken

Happy@Home, is het daar niet waar het om draait? Je huis het hele jaar door veilig en comfortabel houden voor jezelf en jouw gezin? Bij BUILDING Shutter Systems zien we onze rolluiken dan ook graag als meer dan een product op zich. Ze helpen je om je thuis af te schermen en creëren zo een veilige ‘comfortzone’.

Hier waak ik
Een rolluik kan dan wel niet in de aanval gaan zoals een meedogenloze waakhond, maar ze schrikken evengoed de ongewenste bezoekers af. Een raam inslaan is snel gebeurd. De vaste afsluiting die een rolluik biedt voor ramen en deuren vergt heel wat meer werk en heeft daardoor een inbraakvertragende kracht. Wist je trouwens dat 85% van de dieven “gelegeheidsinbrekers” zijn? Dat wil zeggen dat je hen in één oogopslag moet laten zien dat ze het moeilijk zullen hebben om binnen te komen. De politiediensten bevelen daarom aan om buiten zichtbare beveiliging te voorzien, zoals een alarm, veiligheidsbeslag en ook rolluiken.
Ontdek hier de verschillende montagemogelijkheden voor rolluiken en of je voor jouw woning het best kiest voor voorzetrolluiken, inbouwrolluiken of opbouwrolluiken. 

Veiligheid, zonder in te boeten aan vrijheid
Dat jouw ‘happy place’ een plaats is waar je je veilig en geborgen voelt, zou vanzelfsprekend moeten zijn. Maak het jezelf dan ook zo makkelijk mogelijk en kies voor een slimme woning met elektrische rolluiken met rolluikschakelaar of automatische rolluiken. Een app geeft jou de controle, waar je ook bent. Volgens jouw persoonlijke voorkeuren programmeer je weekscenario’s of een timerfunctie, en je verlaat je huis met een gerust gemoed. Denk dus aan jouw veiligheid, zonder in te boeten aan vrijheid en schrik potentiële inbrekers af door bijvoorbeeld op bepaalde tijdstippen de rolluiken vanzelf open en dicht te laten gaan. Met een automatische bediening van je rolluiken geniet je zorgeloos van jouw woning, zonder dat je daar veel moeite moet voor doen. 
Lees hier meer over de mogelijkheden in bediening van jouw rolluiken 

Speel op veilig
Speciale veiligheidsveren zorgen ervoor dat het rolluikblad buiten steeds naar beneden gedrukt wordt in gesloten toestand. De veren vormen de verbinding tussen het blad en de rolluikas en bieden de garantie dat het rolluik vast zit en blijft. Met deze opstootbeveiliging wordt binnendringen met zekerheid een moeizame opdracht gezien je het rolluik niet zomaar omhoog kunt duwen.
Bij rolluiken die voorzien zijn van een motor met obstakeldetectie (Somfy Oximo motor) hoef je je ook geen zorgen te maken over een vergeten fiets tegen de façade of naar buiten slaande ramen die open staan. Deze motor detecteert een obstakel en stopt automatisch. De motor is ook uitgerust met een vorstbeveiliging en biedt zo een duurzame bescherming voor jouw rolluiken, én voor het speelgoed of tuingereedschap dat bij jouw thuis gezellig rondslingert.

Een huis dient om te leven. En het leven dat is pas mooi als het ook veilig is, comfortabel, zorgeloos en makkelijk is. Met aluminium rolluiken van BUILDING Shutter Systems kies je voor dat geborgen gevoel van Happy@Home.
Vraag vrijblijvend meer info aan bij een
Preferred Partner voor rolluiken op maat van jouw ‘happy home’.