Bezoek ons op Polyclose stand 1125

We kunnen eindelijk uitpakken met de innovaties en complete nieuwigheden waar we de afgelopen 2 jaar aan hebben gewerkt. 
Zelfs bij een gevestigde waarde als rolluiken blijven ontwikkelingen zich ontrollen. Ook hier is een summier design de norm. De nieuwe Minirol® MONO is een unieke opbouwkast die, afhankelijk van de gekozen montage en afwerking, aan de achterzijde ofwel aan de onderzijde opent. Met een compact formaat wordt maximaal aan de eisen van plaatsingsgemak en comfort voldaan.
Specifiek voor de moderne bouwstijlen, waar de gevel in stucwerk wordt afgewerkt, is een nieuwe kast beschikbaar die volledig achter slag wordt weggewerkt. Bij de Minirol® INTEGRATED werd een L-profiel ontwikkeld waartegen de afwerkingslaag van de buitengevel wordt aangebracht. De rolluikkast wordt zo naadloos geïntegreerd en blijft tegelijk toegankelijk voor revisie via een klep aan de onderzijde.

Size does matter! En dan hebben we het over zonwerende buitenscreens. Elegantie en functionaliteit zijn belangrijk en, helemaal on trend, op een zo groot mogelijke afmeting. Ons screengamma zal niet teleurstellen met breedtes tot 6m. Er wordt eveneens een stijlvolle oplossing voorgesteld om screens te koppelen en zo de extremere afmetingen te overbruggen. Op vlak van zonwering hebben we nog één en ander in de pipeline zitten dat we op onze stand in absolute primeur aan jullie willen laten zien.

Naast innovaties binnen ons rolluiken- en screensgamma, mag je rekenen op enkele totale nieuwigheden. We geven nog niet alles prijs, maar willen wel al verklappen dat we ook buiten de ‘zonwering-lijntjes’ gaan kleuren. Met de lancering van een compleet gamma in aluminium gevelbekleding blijven we binnen de high-end markt van alles rond de façade. En bovendien is het, als aluminium verwerkend productiebedrijf, precies ons ding. Een mooie uitbreiding van ons aanbod dat aansluit bij ons zonweringsgamma. Alles voor een gestileerde look van de gevel.

Benieuwd welke kaarten we nog in de mouw hebben zitten? Kom dan zeker langs op stand 1125