Hello sun!

In tijden van #stayhome, met of zonder kinderen, zijn we maar wat blij dat het zonnetje ons goed gezind is. Onze dagelijkse wandeling of fietstocht rond de kerktoren is daardoor eens zo aangenaam. 
En laten we eerlijk zijn, nu we zoveel thuis zijn, komt het van pas dat de extra zonnewarmte die we binnen krijgen een stukje scheelt op onze energiefactuur. In deze uitzonderlijke tijden is de zon zowel letterlijk als figuurlijk een lichtpuntje. 
We denken al eens verder vooruit, nu we er toch de tijd voor hebben.

Wat als de zomer straks weer zo brandend heet wordt? Dan wordt #stayhome in een snikhete woning wel erg oncomfortabel.

Informeer je daarom reeds over hoe rolluiken of buitenzonwering jouw woning kunnen beschermen tegen de hitte.
En nu tijdsgebrek geen issue is, neem dan ook meteen contact op met een verkooppunt voor een vrijblijvende offerte. Ja, want zelfs in corona-tijden kunnen onze installateurs je verder helpen. Je kan hier in detail lezen wat kan en mag in onze branche. Voor een offerte of opmeting kan je nog steeds bij onze verkooppunten terecht. En onder bepaalde voorwaarden kunnen de screens of rolluiken zelfs geplaatst worden. 
Wacht dus niet tot de zomer om erover na te denken. Na 2 à 3 weken thuis blijven, is het overwegen van zonwering misschien wel ideaal om als nieuw gespreksonderwerp op tafel te gooien bij het aperitief, niet?
#HelloSun #StayHome #StaySafe