BUILDING Shutter Systems pakt opnieuw uit op vakbeurs Polyclose

Iedere 2 jaar is Polyclose in Gent de vakbeurs om innovaties in de markt van raam-, deur- zonwering, - gevel- en toegangstechniek voor te stellen. 
Als specialist in zonwering en rolluiken grijpen we het mooi rond jaartal 2020 als de gelegenheid om er in januari opnieuw uit te pakken met enkele bijzondere nieuwigheden.

BUITENGEWOON STIJLVOL SCREENGAMMA

Met het oog op leefcomfort, veiligheid en energiezuinig wonen wordt het screengamma van BUILDING Shutter Systems continu verder geoptimaliseerd en uitgebreid. Naast het gekende gamma in buitenzonwering worden de innovaties in de kijker gezet op Polyclose. 

Met de Lockscreen® FRONT Solar wordt de meest elegante en duurzame renovatiescreen voorgesteld.
Uniek in design, met een volledig intrekbare onderlat en de batterij die in de kast geïntegreerd wordt zonder zichtbare naden. Een kast die bovendien zeer compact is, 110*150mm, en toegankelijk blijft via de onderkant.
Eveneens uniek in afmetingen, met de kleine kast die alsnog een maximum oppervlakte tot 12m² aankan, aangestuurd met een motor van 10Nm op zonne-energie.

De inbouwscreen Lockscreen® INTEGRATED is het paradepaardje op vlak van design. Weggewerkt in de spouwmuur en voorzien van een volledig intrekbare onderlat is hij het toonbeeld van onzichtbare elegantie. Deze screen wordt eveneens uitgevoerd in een kast van 110*150mm en is het meest stijlvolle antwoord voor buitenzonwering in nieuwbouwprojecten en bovendien gemakkelijk in montage.

Een screen in voorzet, wordt eerder gekozen bij verbouwingswerken. Hierbij stellen we de Lockscreen® FRONT in diverse kastgroottes- en vormen voor. De kastgrootte van 131mm biedt een antwoord voor bredere of grote ramen. 
De Lockscreen® FRONT leent zich eveneens tot een vrijstaande montage bij een pergola of andere toepassing.

EERSTEKLASSER IN ROLLUIKEN

BUILDING Shutter Systems speelt als producent van rolluiken al decennia lang in eerste klasse. Hoewel rolluiken een gevestigde waarde zijn, komen we met nieuwigheden die het installatie- en gebruiksgemak verhogen. 

Een opbouwrolluik, met de kast boven op het raam, is een praktische en veelzijdige oplossing voor zowel nieuwbouw als renovatie. Op Polyclose wordt een nieuwe generatie opbouwkasten voorgesteld. De vernieuwde Minirol® MONO heeft een kleine, compacte kast waarmee maximaal aan de eisen van comfort en plaatsingsgemak wordt voldaan. Waar een opbouwrolluik doorgaans enkel via de achterzijde (interieur) toegankelijk is, lanceren we een nieuwe kast die, afhankelijk van de gekozen montage en afwerking, aan de achterzijde (interieur) ofwel aan de onderzijde (interieur) opent. Eén en dezelfde kast, waarbij u kiest langs welke zijde deze toegankelijk blijft. Uniek in de markt en dé oplossing voor nieuwbouwwoningen waar de kast mooi weggewerkt wordt en alsnog toegankelijk blijft voor nazicht achteraf.